Body Concept Purmerend - Een slank en fit lichaam met het Body Concept, Bodyformer

Aangenaam naar een slank en fit lichaam is nu mogelijk met het Body Concept. Body Concept Purmerend beschikt over een uniek systeem de Bodyformer. Afslanken met de Bodyformer, hoogwaardige voeding en persoonlijke begeleiding. Deze unieke combinatie is succes verzekerd.

Slank & Fit

De behandeling is gebaseerd op het principe van spierstimulatie en bindweefselversteviging. Daardoor wordt omliggend vetweefsel afgebroken en via de lymfe op natuurlijke wijze afgevoerd. U verliest vet in centimeters met als resultaat een strakkere buik, dijen, heup, billen, taille...
In plaats van 2 à 3 uur intensief sporten doet de Bodyformer hetzelfde werk op een efficiënte en aangename manier, in 45 minuten terwijl u ontspannen in een privé ruimte ligt. De kuur bestaat uit 10 behandelingen, 2 à 3 keer per week.
Na een kuur van 1 maand bent u gemiddeld al 1 kleding maat slanker!

Gezond Gewicht

In het totale Body concept dat u naar een slank en fit lichaam helpt mag gezonde voeding niet ontbreken. Body Concept biedt u een compleet uitgebalanceerd dieet. Op natuurlijke en plantaardige basis waarmee u dagelijks alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. Daarmee bereikt u op een verantwoorde manier een gezond gewicht met duurzaam resultaat..