Slank & fit - Spieren versterken, afslanken, strakkere buik, dijen, heup, billen, taille

Aangenaam naar een slank en fit lichaam is nu mogelijk met het Body Concept. Body Concept Purmerend beschikt over een uniek systeem de Bodyformer. Door de spieren te versterken, bereikt u het gewenste resultaat: afslanken en een strakkere buik, dijen, heup, billen, taille...
U verliest overtollig vet in centimeters op de plaatsen van uw lichaam waar u dit wenst.

Slank & Fit

De behandeling is gebaseerd op het principe van spierstimulatie en bindweefselversteviging. Daardoor wordt omliggend vetweefsel afgebroken en via de lymfe op natuurlijke wijze afgevoerd. In plaats van 2 à 3 uur intensief sporten doet de Bodyformer hetzelfde werk op een efficiënte en aangename manier, in 45 minuten terwijl u ontspannen in een privé ruimte ligt. De kuur bestaat uit 10 behandelingen, 2 à 3 keer per week.
Na een kuur van 1 maand bent u gemiddeld al 1 kleding maat slanker!

U voelt zich extra energiek en prettig, omdat de workout van de spieren de spijsvertering versnelt en de bloedcirculatie verbetert. Bovendien is de Bodyformer in iedere stand een aangename ervaring en werkt u ontspannen naar een slanker en fitter lichaam.

Cellulitis en Lymfedrainage

De Bodyformer heeft een speciaal programma voor de behandeling van cellulitis. Door de unieke werking van de Bodyformer wordt de circulatie en doorbloeding gestimuleerd waardoor de vetcellen in het onderhuidse bindweefsel worden afgebroken. Een mooiere en gladdere huid is het resultaat zonder crèmes of gels.

Postnatale- en Medische Behandelingen

Met het speciale postnatale programma van de Bodyformer lukt het u gemakkelijk uw oude figuur terug te krijgen. Al 6 weken na de bevalling kunt u met dit programma beginnen. De Bodyformer werkt pijnverlichtend en doet uitstekend werkt bij klachten als bekkeninstabiliteit, Cans, spierblokkades, en spanningen in de rug. Met een gericht programma worden de belangrijkste spieren versterkt en heeft de werking van de Bodyformer bewezen dat het de probleem gebieden aanpakt en de klachten reduceert.

Spiertraining

De Bodyformer kent een apart trainingsprogramma voor sporters. Met de Bodyformer worden gericht spiergroepen behandeld. De voordelen zijn dezelfde als wanneer men maanden op de traditionele manier de spieren traint. Voor vele sporters de ideale manier om snel uw doel te bereiken: een krachtig en goedgevormd lichaam.

Nieuwsgierig? Neem nu een introductie behandeling met de Bodyformer voor 20,- euro

Bel voor een afspraak op telefoonnummer 06-27087815
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur.