Gezond gewicht - Uitgebalanceerd dieet, Energiek en vitaal, Sportvoeding, Overgewicht kinderen

In het totale Body concept dat u naar een slank en fit lichaam helpt mag gezonde voeding niet ontbreken.

Body Concept staat voor een deskundig advies afgestemd op uw persoonlijke situatie door onze gediplomeerd voeding- en Gewichtsconsulent. Samen met u wordt een programma samengesteld. Hierin wordt u begeleid en gecoacht en staat u niet alleen. Een slanker en fitter lichaam is waar wij samen naar zullen streven en u zullen motiveren uw doel te bereiken.

Body Concept biedt u een compleet uitgebalanceerd dieet. Op natuurlijke en plantaardige basis waarmee u dagelijks alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. Daarmee bereikt u op een verantwoorde manier een gezond gewicht met duurzaam resultaat.

Sportvoeding

Voor sporters die aan de opbouw van spiermassa werken of hun sportprestaties willen verbeteren is optimale voeding de basis. Body Concept werkt met een geavanceerd voedingsprogramma wat voor veel sporters juist het verschil kan maken om het lichaam optimaal te laten presteren en het herstel te bevorderen.

Kinderen

Steeds meer kinderen kampen met overgewicht. Body Concept heeft ook voor kinderen een 100% natuurlijk en gezond dieet. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen die kinderen in de groei zo hard nodig hebben. Het helpt uw kind aan een gezond gewicht en werkt uitstekend bij concentratieproblemen en hyperactiviteit en is nog lekker bovendien.

Meer weten? GRATIS persoonlijk voeding- en dieetadvies

Wilt u ook op een verantwoorde manier iets aan uw gewicht doen. of GRATIS voedingsadvies.
Bel voor een afspraak op telefoonnummer 06-27087815
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur.