Bioslimming

Bioslimming de nieuwe revolutie in Bodywraps!

Een unieke behandeling die zeer sterk cellulitis verminderd en vet verbrandt op buik, armen, middel, dijen en heupen.

Bioslimming van Provence Cosmetics is de revolutionaire lichaamsbehandeling. Deze body wrap geeft zichtbaar en langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheid zich van de traditionele body wraps op de markt door gebruik van natuurlijke ingrediënten, de eenvoudige behandelingsmethode en de uitstekende resultaten.

Daarnaast heeft het een uitstekende hydraterende en huid verstevigende werking. Bioslimming verminderd aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën.

Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende planten extracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten.

98% van de vrouwen zagen indrukwekkende resultaten in vermindering van cellulitis, vetophopingen en centimeter verlies.

Bioslimming zorgt voor:

  • Vermindering van cellulitis & centimeters
  • Versnelt gewicht verlies
  • Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
  • Elimineert afvalstoffen
  • Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae
  • Voorkomt rode en blauwe spider neavies
  • Vermindert gevoel van zware benen
  • Verbeterd bloedcirculatie en vetverbranding

Trio-Homecare Kit Programma

Bioslimming trio homecare kit Speciaal ontworpen om de Salon behandeling te bevorderen, het helpt bij het versnellen van het verlies van cellulitis, vet en centimeters.

Indien gebruikt voor het sporten versnelt de afslankende werking. Het verbrandt calorieën gedurende 2 uur na toepassing en blijft door werken op cellulitis en vet. Het versnelt het afslankproces en het blijft doorwerken tot 12 uur na het aanbrengen.

Hoe meer u wilt afslanken, hoe vaker u het product kunt gebruiken.

Nieuwsgierig?

Neem contact op via het contactformulier of bel voor een afspraak op telefoonnummer 06-27087815. Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur.